انجیر
انجیر یکی از آن میوه هایی که به تنهایی می تواند لشکری از بیماری ها را درمان کند. خواص بسیار زیاد این میوه موجب محوبیت بیشتر آن شده است. به صورتی که پزشکان از این میوه به عنوان یکی از داروهای گیاهی یاد می کنند. شما می توانید انجیر را هم به صورت تازه و هم به صورت خشک تهیه کنید. از بهترین انجیرهایی که در ایران موجود است، می توان به انجیر استهبان اشاره کرد.
انجیر، میوه ای با خواصیت های باورنکردنی
انجیر یکی از میوه هایی است که ویتامین و مواد مغذی بسیار زیادی دارد. از این رو می تواند به سادگی به سلامت بدن شما کند. شما می توانید این میوه را هم به صورت خشک و هم به صورت تازه مصرف کند؛ اما انجیر خشک در برابر انجیر تازه ۵ برابر کالری بیشتری دارد. از این رو می توان انتظار داشت که ارزش غذایی انجیر خشک از انجیر تازه بالاتر باشد.
انجیر خشک اکسیر دارویی
به صورت معمول در هر ۱۰۰ گرم انجیر خشکی که مصرف می کنید ۲۴۹ کالری، ۶۹ گرم کربوهیدرات، ۹ گرم چربی، ۵/۶ گرم فیبر و ۳/۳ گرم پروتئین وجود دارد. انجیرهای می توانند به سادگی باعث هضم بهتر غذا شوند و خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی را کاهش بدهند. پس اگر به دنبال یک اکسیر دارویی می گردید، ما به شما انجیر خشک را معرفی می کنیم.
اصل و قدمت انجیر
انجیر خوراکی یا شال انجیر گونهای آسیایی از گیاهان خانواده انجیران است. این درخت بومی خاور میانه است. انواعی که در باغبانی برای مصرف میوه آن مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از فیکوس کاریکا، فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا. فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد. استهبان و نی ریز استان فارس بزرگترین تولید کننده انجیر دیم در جهان می باشند و معروف به انجیر استهبان است که محصول آن از کیفیت و مرغوبیت خاصی برخوردار است.