Shopping Cart

تماس رایگان : 09177000624

هدایای ویژه برای خرید های بالای 1 میلیون تومان

پسته در بارداری

نکاتی درباره خوردن پسته در بارداری که باید به خاطر بسپارید

نکاتی درباره خوردن پسته در بارداری

در میان طومار بایدها و نبایدهای دوران بارداری، مصرف پسته خام یکی از مهم‌ترین رژیم‌های غذایی این دوران است. اما مصرف پسته در بارداری هم مانند هر ماده غذایی دیگر اندازه و اصولی دارد. برای اطلاع از خواص، مضرات و موارد مصرف پسته تازه در بارداری تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

ارزش غذایی و خواص پسته تازه در بارداری

اگرچه پسته منبع غنی انرژی و دارای انواع مواد مغذی است، اما کالری کمی دارد. مقدار برخی از مواد مغذی موجود در هر ۱۰۰ گرم پسته عبارت است از:

مقدار

ماده مغذی، ویتامین، ماده معدنی و …
۵۶۰  kcalکالری
۴.۳۷  gآب
۲۷.۱۷  gکربوهیدرات
۷.۶۶  gشکر
۲۰.۱۶  gپروتئین
۱۰.۶  gفیبر
۴۵.۳۲ gچربی
۰.۸۷۰ mgتیامین (ویتامین B1)
0.160 mgریبوفلاوین (ویتامین B2)
51 mcgفولیک اسید (ویتامین B9)
1025 mgپتاسیم
۱ mgسدیم
۱۰۵ mgکلسیم
۳.۹۲ mgآهن
۴۹۰ mgفسفر
۵.۹۰۷ gاسیدهای چرب اشباع شده
۱۴.۳۸۰ gاسیدهای چرب اشباع نشده

خواص پسته در بارداری

مصرف پسته به اندازه یک وعده در روز تمام آن‌چه را که جنین شما برای رشد نیاز دارد، فراهم می‌کند. فواید این مغز پرخاصیت عبارتند از:

  • منبع غنی پروتئین برای رشد بافت‌ها و ماهیچه‎های نوزاد
  • دارای اسیدهای چرب اشباع نشده برای ایجاد تعادل در سطح لیپیدها
  • دارای آنتی اکسیدان‌هایی همچون ویتامین E، ویتامین A و کاروتن‌ها برای افزایش ایمنی
  • دارای ترکیبات مس برای حفظ گلبول‌های قرمز خون
  • دارای خواص ضد التهابی برای جلوگیری از درد و تورم مفاصل در بارداری
  • دارای فیبر برای جلوگیری از یبوست زنان باردار
  • دارای اسیدهای چرب امگا۳ برای رشد مغز نوزاد
  • دارای مقدار زیاد ویتامین‌های B کمپلکس برای رشد جنین
  • دارای خواص درمانی برای بیماری‌های کبدی، زردی و کم‌خونی

بارداری و پسته

عوارض خوردن پسته در بارداری

پسته هم با همه‌ی خواصش مانند هر ماده غذایی دیگر ممکن است در صورت مصرف بی اندازه عوارضی به همراه داشته باشد. از آن‌جا که پسته یک آجیل محسوب می‌شود، حاوی یک ترکیب شیمیایی آلرژی‌زا به نام اسید آناکاردیک است. به علاوه، فروکتان موجود در پسته ممکن است منجر به مشکلات گوارشی همچون اسهال، یبوست، نفخ و شکم درد شود.
پسته و دیگر مغزها بهتر است به صورت خام مصرف شوند. به این دلیل که مغزهای بوداده و نمکی دارای سدیم است و مصرف آن‌ها در بارداری ممکن است منجر به افزایش فشار خون شود.

مضرات پسته خام

شاید باور نکرنی باشد اما مصرف پسته در بارداری می‌تواند سرطان‌زا باشد. پسته تازه تا ۲۴ ساعت پس از چیده شدن باید پوست کنده شود. اما در اغلب اوقات ممکن است زمان بیشتری طول بکشد. فاصله‌ی ایجاد شده احتمال رشد قارچ‌های سرطان‌زا روی پوست پسته را افزایش می‌دهد. بنابراین بهتر است یا از پسته تازه استفاده نکنید و یا بلافاصله پس از خرید پوست تر آن را جدا کنید.

فواید پسته و استفاده از آن در آشپزی

پسته در بارداری هم به صورت خام و هم در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد که این به اشتها و سازگاری مزاج و ذائقه شما بستگی دارد. مثلا در پخت غذاها، سالادها و دسرها میتوانید پسته را به کار ببرید. از پودر پسته در شیرینی‌ها و دمنوش‌ها و حتی برای طعم دادن به مرغ هم می‌توان استفاده کرد. همچنین، برای تقویت بیشتر مادر و جنین در دوران بارداری بستنی‌ها و دسرهای حاوی پسته و سایر مغزها گزینه بسیار خوبی است.

کلام آخر

مصرف پسته در بارداری قطعا یکی از بهترین رژیم‌های مفید غذایی برای مادر و کودک است. با وجود این، بهتر است در مورد مقدار و چگونگی مصرف آن با پزشک مشاوره شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هزینه پستی رایگان

سفارشات بالای 500 هزار تومان

تضمین برگشت وجه

در صورت عدم تطابق

ارسال به همه جا

ار سال به تمام نقاط کشور

مشاوره و پشتیبانی

24 ساعته آنلاین